Kangoeroes


De Kangoeroe Klub traint a.s. zaterdagmorgen 16 september van 09.30 tot 10.15 uur op het kunstgrasveld bij de kantine.


Kangoeroe Klup

De Kangoeroe Klup houdt in dat kinderen van 3 tot en met 6 jaar oud op een vriendelijke manier leren bewegen en in contact komen met andere kinderen, de bal en de korfbalsport. De kinderen die Kangoeroe lid zijn van KV Harkema, zijn tegelijkertijd lid van de Kangoeroe Klup van de korfbalbond.

Waarom Kangoeroe
De naam Kangoeroe Klup is gekozen omdat de kangoeroe veel overeenkomsten heeft met vaardigheden die horen bij de korfbalsport, zoals snelheid, wendbaarheid en sprongkracht. Daarnaast heeft de kangoeroe een buidel die aan jonge kangoeroes bescherming en veiligheid biedt. De Kangoeroe Klup is symbolisch gezien de buidel – een veilige en warme plaats – voor de jongste leden!

Scoro, Jumper, Funny en Spurt
Om de Kangoeroe Klup sprekend te maken is, door het KNKV een viertal jeugdige kangoeroes ontwikkeld. Deze figuurtjes, genaamd Scoro, Funny, Jumper en Spurt, vervullen een hoofdrol binnen de Kangoeroe Klup.

Knipoog naar korfbal
De Kangoeroe Klup is niet gericht op het aanleren van korfbaltechnieken en het spelen van wedstrijden. Uiteraard hebben veel spelvormen wel een vette knipoog naar het korfbal.

KV Harkema – De Kangoeroe Klup
De Kangoeroe Klup traint op het kunstgrasveld. Zodra het zaalseizoen begint, trainen de kangoeroes in de sporthal ‘De Fugelkamp’.
Het kangoeroe lidmaatschap is gratis.
Heeft u vragen? Neem dan contact op met Trudie van Doorn 06-25581650 of
mail naar: wedstrijdsecretariaat@kv-harkema.nl

Meedoen of een keertje komen kijken kan altijd!
Je hoeft je hiervoor niet eerst aan te melden,
en natuurlijk zijn vriendjes of vriendinnetjes, buurjongens of
meisjes ook altijd van harte welkom!!!!

Steun onze vereniging

Sponsorkliks

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan onze vereniging, zonder dat het u een cent extra kost!

Meest recente berichten

Categorieën

Acties
Corona
Jeugdactiviteiten
Nieuws
Verslagen jeugd
Verslagen senioren