Paaseieren Zoeken April 2022

Paaseieren Zoeken 15 April 2022

Vrijdag 15 april 2022 was het zover: paaseieren zoeken voor de jeugd van KV Harkema.
De kinderen mochten zoeken naar paaseieren met één, twee of drie punten erop en ook lag er een gouden ei verstopt.

De eieren lagen verstop in het veldje achter de kantine en op het grote korfbalveld tussen de korven, ballen, pionnen en andere objecten. De vrijwilligers uit de D’s de C’s en de B’s hadden de eieren goed verstopt in en rond de verschillende velden.

Om 10:00 uur mochten de Kangoeroes eieren zoeken op het veldje achter de korfbalkantine. Ondanks dat de eieren goed verstopt lagen werden ze allemaal gevonden. Zelfs met de afleiding van een heuse paashaas werd ook het gouden ei gevonden.

Na de Kangoeroes mochten de F’jes en de E’tjes eieren zoeken op het grote veld. Vol
enthousiasme werd er gezocht en bijna alle eieren werden gevonden. Ook al duurde het even, het gouden ei werd gevonden (je hoeft niet meer te gaan zoeken).

Tussendoor werd er ranja gedronken en werden er nieuwe eieren verstopt. Zo hadden de vrijwilligers even de tijd om alle punten op te tellen, de door de kinderen gemaakte mandjes te vullen en de prijsjes klaar te zetten.

Nadat de laatste eieren gevonden waren werd door de paashaas de prijzen uitgereikt en ging iedereen naar huis met een gevuld mandje. Alle chocolade ging op en we kunnen terugkijken op een geslaagde morgen.

Steun onze vereniging

Sponsorkliks

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan onze vereniging, zonder dat het u een cent extra kost!

Meest recente berichten

Categorieën

Acties
Corona
Jeugdactiviteiten
Nieuws
Verslagen jeugd
Verslagen senioren