Tentenkamp Harkema – DTS 28 Juni 2024

Superhelden op Camping de Bosk

Vrijdag 28 juni is het tijd voor een ‘Superhelden vakantie” op camping de Bosk te Harkema. Wij willen graag alle jeugdleden uitnodigen voor dit tentenkamp.

Om deze ‘Superhelden Vakantie’ geslaagd te maken willen we jullie vragen om ook als superheld te komen.

De gasten kunnen vrijdagavond 28 juni om 18.00 uur inchecken en alvast de tent opzetten. Het animatieteam zal rond 19.00 uur starten met het jeugdprogramma.

Mocht je nou niet een nachtje willen blijven slapen dan ben je uiteraard ook van harte welkom. Inchecken kan dan vrijdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur. Het programma duurt ongeveer tot 22:00 uur. De volgende ochtend ben je weer van harte welkom om 8.00 uur zodat we gezamenlijk kunnen ontbijten. Ook deze ochtend is er een mooi programma en we zijn deze ochtend rond 11.00 uur klaar.

Mocht je blijven slapen, regel dan zelf een tent en kampeerspullen (luchtbed, slaapzak, kussen etc). Je mag ook met een teamgenoot samen in de tent, jullie mogen dit onderling regelen.

Alcohol is niet toegestaan, houdt iemand zich niet aan deze regel zijn we genoodzaakt om de ouders te bellen.

Voor iedereen is het belangrijk om voor het ontbijt zelf een bord, beker en bestek mee te nemen.

De kosten voor deze spectaculaire camping is €5,-

Camping de Bosk sluit op zaterdag 29 juni haar poort, iedereen moet zich dan ook om 11.00 uur uitchecken.

Reserveren is verplicht en kan tot uiterlijk 15 juni. Vul onderstaand formulier in om te reserveren. Het formulier graag inleveren bij Hinke, Feanbaas 6 Harkema of bij Aletta, Deutechemstrjitte 21 Surhuizum. Dan graag ook de €5,- inleveren.

Tentenkamp 2024 opgave

Steun onze vereniging

Sponsorkliks

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan onze vereniging, zonder dat het u een cent extra kost!

Meest recente berichten

Categorieën

Acties
Corona
Jeugdactiviteiten
Nieuws
Verslagen jeugd
Verslagen senioren