Doe mee aan de Jumbo Sponsoractie en spek onze clubkas!

Van maandag 5 maart tot en met zaterdag 12 mei 2018 vindt de Jumbo Sponsoractie bij de Jumbo Surhuisterveen plaats.
Tien weken lang ontvangt u bij deze winkel bij elke € 10,00 aan boodschappen 1 sponsorvoucher t.w.v. € 0,10.
De sponsorvouchers kunt u doneren aan onze vereniging via de actiekast in de winkel of via de Facebookpagina van de Jumbo vestiging.

Verdien een bonus via Facebook
Naast het verzamelen van sponsorvouchers kunnen verenigingen een bonus verdienen door deel te nemen aan verschillende acties. Eén van die acties loopt via Facebook.
Via de Facebookpagina van de Jumbo Surhuisterveen wordt een bericht verstuurd waarin de contactpersoon van een willekeurige vereniging wordt gevraagd om binnen 10 minuten contact op te nemen.
Neemt de contactpersoon binnen 10 minuten contact op? Dan verdient de vereniging een bonus van € 100,00. En die bonus kunnen wij goed gebruiken!

Ook jullie kunnen hier een bijdrage aan leveren door de Facebookpagina van de Jumbo Surhuisterveen te liken en te volgen. Jullie kunnen de contactpersoon van onze vereniging inseinen zodra er een bericht verschijnt met de naam van onze vereniging.

Facebookpagina Jumbo Surhuisterveen: www.facebook.com/JumboSurhuisterveen

De contactpersoon van onze vereniging is Sietze Dijkstra. U kunt hem bereiken via 06 46010035.