Gouden Scheidsrechters speld voor Joop Bekkema (Update)

Onderscheiding voor Joop Bekkema

KV Harkema vrijwilliger Joop Bekkema heeft vrijdag 16 juni jongstleden een bijzondere onderscheiding gekregen vanuit de KNKV. Joop was jarenlang scheidsrechter en beoordelaar voor de korfbalbond en is daarnaast nog steeds vrijwilliger bij KV Harkema. Als dank voor zijn jarenlange inspanningen ontving hij vanuit de KNKV de Gouden Scheidsrechtersspeld.

Voorafgaand aan de kampioenswedstrijd van de midweek van KV Harkema tegen Altijd Kwiek werd Joop door afgevaardigden van de KNKV en de leden van de korfbalvereniging verrast en ontving hij de Gouden Scheidrechtersspeld, samen met de bijbehorende oorkonde. Deze onderscheiding is door de KNKV speciaal in het leven geroepen voor officials met een uitzonderlijke lange staat van dienst. Joop was de eerst die deze onderscheiding heeft mogen ontvangen.

Joop is ruim 52 jaar als scheidsrechter voor de korfbalbond actief geweest en heeft daarmee ontelbaar veel wedstrijden in goede banen mogen leiden. Binnen KV Harkema is Joop een betrokken vrijwilliger. Jarenlang was hij als voorzitter het boegbeeld van de vereniging en was hij als een spin in het web overal bij betrokken. Joop heeft inmiddels een stapje teruggedaan maar zorgt er nog altijd voor dat onze accommodatie er piekfijn uitziet.

KV Harkema feliciteert Joop uiteraard van harte met zijn KNKV-onderscheiding!

 

 

 

 

Steun onze vereniging

Sponsorkliks

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan onze vereniging, zonder dat het u een cent extra kost!

Meest recente berichten

Categorieën

Acties
Corona
Jeugdactiviteiten
Nieuws
Verslagen jeugd
Verslagen senioren