Inleveren trainingspakken 9 en 10 juli

De zomervakantie komt in zicht en het einde van het korfbalseizoen is een feit. Volgend seizoen willen we graag voor iedereen weer een netjes pak en willen jullie daarom vragen om de pakken gewassen in te leveren. Dit geldt ook voor de teamtassen met wedstrijdshirts.

Er zal op dinsdag 9 juli en woensdag 10 juli iemand in de korfbalkantine aanwezig zijn om de pakken aan te nemen. Je kunt dan aangeven of je volgend seizoen graag dezelfde maat, of een maatje groter of kleiner wilt hebben. Wij proberen hier dan zoveel mogelijk rekening te houden maar hopen op jullie begrip dat we niet aan ieders wens kunnen voldoen.

📆Dinsdag 9 juli 18:30 – 19:00
Woensdag 10 juli 17:00 – 17:45

Mocht je op bovenstaand tijdstip niet kunnen, zorg dan dat je het inlevert bij bijvoorbeeld een teamgenoot zodat hij/zij het voor jou kan inleveren. Of kijk je ouders/broer/zus lief aan, zodat zij langs kunnen komen.

Tevens is er opnieuw de mogelijkheid om een ‘oud’ pak te kopen. Er zijn nog heel veel maten beschikbaar.

Eind augustus/ begin september hopen we jullie allemaal weer opgeladen en klaar voor een nieuw en sportief seizoen te zien. T.z.t zal dan ook gecommuniceerd worden wanneer de trainingspakken en de teamtassen met wedstrijdshirts ed kunnen worden opgehaald.
Voor iedereen alvast een fijne zomervakantie gewenst en tot ziens op één van de hierboven genoemde datums.

Hartelijke groet,
Sponsorcommissie KV Harkema