Kangoeroe training weer een succes

Afgelopen zaterdag was een super leuke trainingsdag voor onze Kangoeroes, F1 en F2. Natuurlijk blij om te trainen maar ze mochten ook een kleurplaat inleveren. Ze ontvingen daar een leuke attentie voor en maakten ook nog kans op een mooie prijs. 

Even zat het weer flink tegen maar door de trainingen een uur uit te stellen (waarvoor dank ouders voor de snelle reactie) hebben ze toch droog kunnen trainen. 

En wat een opkomst!! Een grote groep enthousiaste kinderen.Na afloop van de training kwamen ze allemaal bijelkaar voor de prijsuitreiking. 30 bezwete koppies zich afvragend of misschien hun kleurplaat toch de mooiste kon zijn.

Er waren 2 prijzen te vergeven. Bij de kangoeroes was het Milan Feenstra die een mooie prijs had gewonnen en bij de F’jes mocht Fenna Kootstra de prijs in ontvangst nemen. Van harte gefeliciteerd!! 

Zaterdag 19 juni is de laatste Kangoeroe Klup training voor dit seizoen. Met leuke nieuwe spellen/speelgoed gaan we er weer een speciale training van maken

Steun onze vereniging

Sponsorkliks

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan onze vereniging, zonder dat het u een cent extra kost!

Meest recente berichten

Categorieën

Acties
Corona
Jeugdactiviteiten
Nieuws
Verslagen jeugd
Verslagen senioren