De Wâlden F2 – Harkema F2 28 mei 2022

De return stond vandaag op het programma. De dames waren de vorige wedstrijd met een dikke nederlaag als resultaat niet vergeten. Maar positief met elkaar blijven en zoals de coach zei: Jullie plakken zo vaak aan elkaar vast , kunnen jullie dat straks ook bij je tegenstander doen ?

Na een paar regendruppels kwam het zonnetje heerlijk door en kon er gekorfbald worden. Wat ging het knap, de dames deden het allemaal erg goed. Waar de Wâlden vorige week alles erin gooide hadden ze nu veel meer moeite met het sterk verdedigen van de Harrekieten, Er werd ook zo goed mogelijk tegen de tegenstander aan geplakt!

In de pauze stond het 6-2 en iedereen was best tevreden. Het gaf vertrouwen voor de 2e helft . ‘Een van de dames zei terecht het is maar 6-2 dat is helemaal niet zo slecht. Ik complimenteer de meiden met hun inzet en zie dat dat ze goed doet.

In de 2e helft werd er niet opgegeven en ontstond er mooi samenspel waarin niemand werd overgeslagen. Heel even leken we dichterbij te komen maar helaas bleef de Wâlden ook doorscoren. Iedereen keek met een goed gevoel terug ondanks het verlies.

Uitslag : 7-12

Groet, een trotse coach!