Wedstrijdverslag

Harkema E1 – CSL E1 17 december 2022

Gedreven, enthousiast en gemotiveerd zijn de woorden die de wedstrijd van deze ochtend goed zouden omschrijven. Maar dit zou de einduitslag al verklappen dus start ik bij het begin.

Iets voor 10 uur ging de wedstrijd van start aan de Fûgelkamp. Aangezien het nog voor 10 uur was miste de tekst schrijver de 0-1 achterstand. Niet erg, want heel lang bleef de tegenpartij niet op voorsprong staan. Een fantastische kans voor Bente die goed benut werd, de 1-1 was een feit.

De dames voelden dat het wel eens een mooie zaterdag kon gaan worden, daarom werd er extra druk gezet. Dit resulteerde in een 2-1 voorsprong. Van juichen was nog geen sprake want als antwoord op hun punt werd de 2-2 gemaakt.

De blik veranderde, extra focus in het spel en iedere kans werd gepakt. Daardoor gingen we de rust in met 6-4 voorsprong!

We waren er nog niet maar dat er niet met de harrekieten valt te spotten was duidelijk!

Tjipkje motiveerde de dames nog eens extra om ook na de rust zo sterk te blijven spelen. Dit werd serieus opgepakt door de meiden. Binnen no time veranderde de score in 10-6. Er werd strak gespeeld, lange ballen mooi langs de lijn en goed verdedigingswerk, complimenten!

Liet de tegenpartij dan niets meer zien? Jazeker wel maar bij ieder punt dat er door hun werd gemaakt wisten onze dames als antwoord ook weer te scoren.

Zelf waren ze na afloop van de wedstrijd ook zeer tevreden met de 12-9 winst. De punten blijven in Harkema en daar mag dit vijftal trots op zijn!!

Dat de winst terecht was werd nog bevestigd met het gooien van de strafworpen, score 4-0.

De meiden genieten nu even van hun welverdiende kerstvakantie, op 14 januari is de eerst volgende wedstrijd!

Steun onze vereniging

Sponsorkliks

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan onze vereniging, zonder dat het u een cent extra kost!

Meest recente berichten

Categorieën

Acties
Corona
Jeugdactiviteiten
Nieuws
Verslagen jeugd
Verslagen senioren