Wedstrijdverslag

Harkema F1 – Drachten/van der Wiel F1 11 mei 2024

De wedstrijd begon voor de meiden lastig, de tegenstanders zaten er bovenop en kregen veel kansen. De 0-1 zat er snel in, gelukkig maakte Fenna de gelijkmaker. Maar hierna liepen de Drachtsters uit naar een 1-4 voorsprong, gelukkig mocht de superspeler er bij.

Tussenstand in de pauze 2-4, de goal gemaakt door Lois. In de pauze hebben de kinderen van trainster Alie instructies gekregen die goed werden uitgevoerd. Er werd veel beter gespeeld, er kwamen ruimtes en de meiden konden elkaar veel beter vinden.

Fenna scoorde 3 prachtige goals op rij waardoor de meiden opeens op voorsprong kwamen. Met elke goal die gemaakt werd, kwamen de fjes meer los. Ook de kinderen uit Drachten kregen mooie kansen, maar de bal wilde niet door de korf. Froukje scoorde de 6-4 en hierna maakte Fenna een mooie afstandschot 7-4. Het werd uiteindelijk nog spannend want er werd in de laatste minuten nog 7-5, dit bleek gelijk ook de eindstand.

Een mooie wedstrijd gespeeld door de meiden. De volgende wedstrijd is op 25 mei in Ureterp.

Steun onze vereniging

Sponsorkliks

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan onze vereniging, zonder dat het u een cent extra kost!

Meest recente berichten

Categorieën

Acties
Corona
Jeugdactiviteiten
Nieuws
Verslagen jeugd
Verslagen senioren