Harkema F1 – Hoogkerk/NIC F1 Zaterdag 16 Maart

Zaterdag 16 maart speelden de meiden van Harkema F1 de laatste wedstrijd van het seizoen thuis tegen Hoogkerk/NIC F1. Met één wedstrijd en 1 punt minder dan de nummer één AVO F1 moest Harkema winnen om kampioen te worden. De tribune zat voor deze kampioenswedstrijd goed vol met enthousiast publiek.

Harkema F1 liet meteen weten wat hun bedoeling was en schoot uit de startblokken. Na 10 minuten stond het al 6-0!

Met een superspeler erbij kon Hoogkerk/NIC F1 in het tweede kwart iets terug doen maar Harkema hield de schade beperkt; 7-3.

In het derde kwart herpakte Harkema zich uitstekend en stelde orde op zaken. De onvermoeibaar en fanatiek spelende dames liepen gemakkelijk uit naar een comfortabele voorsprong van 13-4.

Het vierde kwart werd het feestje al een beetje gevierd door en lustig op los te blijven scoren. Harkema liet er geen enkele twijfel over bestaan wie er kampioen ging worden; eindstand 20-5!

Na de wedstrijd was het tijd voor het uitreiken van de medailles en bekers aan de apetrotse meiden. Uiteraard werd het kampioenschap gevierd met een toetertocht door Harkema en patat eten in de kantine.

Gefeliciteerd Daphne, Evi, Feline, Fenna, Froukje, Jinte, Loïs en trainster Alie met het welverdiende kampioenschap!

Steun onze vereniging

Sponsorkliks

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan onze vereniging, zonder dat het u een cent extra kost!

Meest recente berichten

Categorieën

Acties
Corona
Jeugdactiviteiten
Nieuws
Verslagen jeugd
Verslagen senioren