KV Harkema E2 – WIK’ 34 E1 20 april 2024

Vandaag stond een wedstrijd tegen WIK ’34 E1 op het programma. Een bekende tegenstander voor onze E2, helaas heeft de E2 tijdens het zaalseizoen hier niet van kunnen winnen.

De zon begint heerlijk te schijnen zodra de eerste wedstrijd van het nieuwe buitenseizoen begint. Helaas slaat het weer halverwege de wedstrijd om en dit speelt enigszins mee in het spel van de E2.

Aan beide kanten worden mooie acties gemaakt. Ook probeert de E2 de score te openen met een paar doorloopballen, helaas komt hier geen goal uit. Ook hier geldt dat als jezelf niet scoort dat de tegenstander dit dan wel doet. WIK ’34 maakt dan ook een treffer van afstand, 0-1.

De eerste 10 minuten zijn om, na de korte onderbreking probeert Harkema te scoren maar helaas mist Anna. De tegenstanders zijn efficiënter en maken direct de 0-2. Daarna wederom een prachtige kans voor Anna, maar de bal blijft op de rand hangen en valt net niet in de korf. Harkema blijft steeds meer druk uitoefenen, maakt mooie acties en verdient valt dan de 1-2 door Anna. Daarna trekt Elsa met een afstandsschot de score gelijk, 2-2. Een welverdiende pauze volgt.

De pauze heeft de tegenstander goed gedaan en schieten na het fluitsignaal uit de startblokken en scoren gelijk de 2-3. Het weer slaat helaas om, het begint te regenen en dit valt voor beide kanten zwaar. Harkema doet verdedigend goed haar best, alleen voorkomt dit niet de 2-4. Een afstandsschot vliegt erin. Kort daarop wordt ook de 2-5 gescoord. De laatste 10 minuten zijn ingegaan, beide partijen hebben steeds meer moeite met de kou. Helaas bepaalt het weer het spel en WIK ’34 lijkt hier iets beter mee om te kunnen gaan. Na een strafworp en nog een keer te scoren wordt de eindstand uiteindelijk 2-7. Iedereen is blij dat de wedstrijd is afgelopen, snel op naar de warme douche.

E2 heeft in de eerste helft heel goed gespeeld en de wedstrijd ging gelijk op. Na de pauze was WIK ’34 iets beter en scoorden zij gemakkelijker. Maar ook het weer zorgde ervoor dat de E2 niet het beste uit zichzelf kon halen.

 

 

Steun onze vereniging

Sponsorkliks

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan onze vereniging, zonder dat het u een cent extra kost!

Meest recente berichten

Categorieën

Acties
Corona
Jeugdactiviteiten
Nieuws
Verslagen jeugd
Verslagen senioren