Wêz Warber en Fluch F2 – Harkema F2

Rondje langs de velden 23 april 2022

Eindelijk alle teams mochten weer lekker in de frisse lucht en onder een mooi zonnetje weer veldwedstrijden spelen! Wat leuk , dat we sinds tijden weer twee F teams mee hebben doen in de competitie. Het aantal leden bij de jeugd groeit door en wat zijn we daar blij mee!

Wêz Warber en Fluch F2 – Harkema F2

Even wennen aan de nieuwe team samenstelling maar gelukkig hadden de dames in een oefenwedstrijd al wat wedstrijdritme. Er werd vandaag gespeeld in Goutum. De Harrekieten hadden te weinig tegenstand en wisten makkelijk de korf te winnen. Deze winst geeft vertrouwen!

Uitslag: 3-11


Harkema F1 – CSL F1

Ook hier even wennen aan de nieuwe team samenstelling. De Harrekieten begonnen niet zo heel goed en stonden al snel met 0-3 achter. Maar toen mochten we de superspeler inzetten en waren we los. Er werden steeds meer lange ballen gegooid waardoor er mooie kansen kwamen. Het verdedigen ging gedurende wedstrijd ook steeds beter.

Uitslag: 6-3


De Wâlden E6 – Harkema E2

De E2 begon met volle moed aan het veldseizoen. Hopelijk zou dit een wat makkelijkere competitie worden dan in de zaal. Er werd afgereisd naar de Wâlden. Helaas ging het spel net iets te snel van de tegenstander maar er werd al een stuk beter verdedigd!

Uitslag: 6-1


Tfs E1- Harkema E1

Vrijdag 22 april speelden de dames hun eerste wedstrijd op het veld tegen Tfs in Drachtstercompagnie .Ze begonnen scherp, wat al snel werd beloond met een mooie doelpunt van Marieke. Tfs liet het hier niet bij zitten en creëerde mooie kansjes. Harkema bleef wel fanatiek en pikte hier en daar wel wat balletjes er tussenuit, maar helaas werden hier geen doelpunten uit gescoord. Harkema verloor de wedstrijd.

Uitslag : 5-1


De Wâlden D1 – Harkema D1

Er mocht aangetreden worden tegen het lastige de Wâlden. In de zaal wisten de dames de eerste wedstrijd iets geflatteerd te verliezen. De thuiswedstrijd werd wel super knap gewonnen. De dames onder leiding van de nieuwe coach : Willem Feenstra wisten dus wat hun te doen stond! Het werd vandaag ook weer een spannende wedstrijd waar beide teams zeer aan elkaar gewaagd waren maar helaas werd er aan het kortste eind getrokken.

Uitslag: 4-3


Heerenveen C2 – Harkema C1

De dames van de C1 mochten aantreden tegen de C2 van Heerenveen. Aanvallend liep het goed, het lukte om mooie kansen te creëren en vaak ook af te ronden. Verdedigend zullen de dames de volgende wedstrijden wat scherper moeten zijn. Maar de punten waren er, daar ging het om!

Uitslag: 7 -10


Harkema 1 – M en W 1

In Twijzel werd om 13:00 het startsignaal gegeven. Het was heerlijk weer maar wel met een stevige wind. Harkema wist nog redelijk het bij te benen maar er stond toch een 3-6 achterstand op het scorebord met de pauze. Werk aan de winkel dus! Harkema liet het er zeker niet bij zitten en kwam knap terug in de wedstrijd. Ze wisten zelfs aan het einde van de wedstrijd aan de goede kant van het scorebord te staan. Een knappe wedstrijd waar met trots na werd gepraat. Wel een smet op de wedstrijd was dat Jellie lelijk ten van kwam en later in het gips kwam te zitten. Bij deze veel beterschap gewenst!

Uitslag : 11-10

Steun onze vereniging

Sponsorkliks

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan onze vereniging, zonder dat het u een cent extra kost!

Meest recente berichten

Categorieën

Acties
Corona
Jeugdactiviteiten
Nieuws
Verslagen jeugd
Verslagen senioren