Rondje langs de velden 26-3-2022

Harkema F1 – Quick F1
Alweer de laatste zaalwedstrijd van dit seizoen stond op het programma voor de F’jes . In Harkema werd om 9:30 het startsein gegeven voor de wedstrijd tegen Quick F1. Het werd een mooie wedstrijd voor een ieder. Het werd stuivertje wisselen. Scoorde Quick antwoordde Harkema en andersom. De stand bleef gelijk opgaan tot 8-8. Daarna was de koek een beetje op bij de Harrekieten. Quick wist nog wel even door te zetten en kwam op een stand van 8-13. Met een superspeler wisten wij nog ietsje terug te komen tot de 9-13 en zelfs nog tot 11-13 maar helaas mocht het niet meer zo zijn. De dames kunnen terugkijken op een mooi 1e seizoen!

Uitslag: 11-14

Harkema E1- Vlug en Vaardig E1
We starten de wedstrijd met Tessa, Esmee, Lamar en Lisa in het veld. We begonnen de wedstrijd gelijk scherp. Tessa maakte al snel 2 mooie doelpunten. Waardoor we 2-0 voorstonden. Er werden mooie balletjes tussen weggepakt. En in de verdediging zat Harkema er goed boven op waardoor er weinig kans voor Vlug en Vaardig kwam. Harkema eindigde de wedstrijd met nog 4 doelpunten van Bente.

Uitslag: 6-0

Harkema D1 – Hoogkerk / Nic D1
In de laatste thuiswedstrijd voor de dames stond vandaag Hoogkerk op het programma. De vorige wedstrijd tegen deze tegenstander werd afgelast. Dus lekker zonder oordeel de wedstrijd in. Kansen genoeg voor beide partijen , mogelijkheden om te winnen waren er voor de Harrekieten toch wisten ze beiden niet de wedstrijd naar zich toe te trekken.

Uitslag: 5-5

Harkema C1 – Hoogkerk/Nic C1
Ook voor de C1 was vandaag Hoogkerk / Nic de tegenstander. Veel jongens hadden ze mee. Dat wil nog wel eens een verschil maken op deze leeftijd. Maar de dames speelden een keurige wedstrijd. Waarna de winst een feit was.

Uitslag: 8-4

Boelenslaan/ Fean B1 – Harkema B1
Het Fean was vandaag de tegenstander van de meiden. Het Fean stond als koploper op de ranglijst dus het zou lastig worden maar niet onmogelijk. De thuisclub wist wel erg makkelijk te scoren en er stond al snel een flinke achterstand op het scorebord. Maar de dames van Harkema deden eraan wat ze konden en wisten toch zelf 9x te scoren. Helaas was het Fean een maatje te groot.

Uitslag: 20 – 9

Harkema Mw – Rog Mw
Eindelijk naar een paar weken niet mocht de midweek aantreden tegen de koploper Rog . De oude garde nam het op tegen de meeste oud studenten van de Parabool. Dit was wel te zien. Fitte mensen en over diverse schrijven lukte het de Groningers om te scoren. De Harrekieten moesten het meer van de routine hebben. Dit lukte een helft en daarna was het over. Winst voor Rog.

Uitslag: 20 – 23

E2 speelde niet.