Wedstrijdverslag

Harkema MW- Hoogkerk/Nic MW 27-11-2021

De oude garde mocht het spits afbijten voor de start van de zaalcompetitie. Waarschijnlijk ook direct de laatste wedstrijd voor hen dit seizoen, aangezien de nieuwe coronamaatregelen die er zullen volgen.

Starten met een wedstrijd op de vrijdagavond thuis in de vertrouwde sporthal dat kan minder zou je zeggen. Het was weer zoals elke week een puzzel maar er stonden gelukkig genoeg spelers in het veld. Aan het einde stond er een 14-10 op het scorebord , we waren niet : ol te best en op routine, waren de woorden die er na de wedstrijd uitgesproken werden.

Enige hoogtepunt was dat de scheidsrechter genoeg had van de praatjes van de dame van Hoogkerk dus die kon na twee gele kaartjes lekker gaan douchen. Gelukkig hoeft ze niet meer te korfballen deze competitie. Helaas de midweek zelf ook niet want ook zoals de vermoedens al waren zijn alle wedstrijden na 17:00 deze competitie geschrapt. Zij zijn dus gewoon alweer kampioen

Uitslag : 14-10

Steun onze vereniging

Sponsorkliks

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan onze vereniging, zonder dat het u een cent extra kost!

Meest recente berichten

Categorieën

Acties
Corona
Jeugdactiviteiten
Nieuws
Verslagen jeugd
Verslagen senioren